Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

banen

Vrouwelijke studenten gezocht

Prijs: Nader overeen te komen

503 keer bekeken • Status: Actief

  • Werkervaring:
  • Starter
  • Werkniveau:
  • HBO
  • Dienstverband:
  • Overige vormen
  • Uren per week:
  • Variabele uren

Beste studente,

 

Bedankt voor je interesse in StudentenContact, voor contact op niveau.

 

Wij komen graag in contact met vrouwelijke studenten die op HBO of WO niveau studeren. Wij zoeken bij voorkeur studentes uit de provincie Utrecht. Mocht je wat verder weg wonen en/of studeren, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend te reageren.

 

Hebben wij verder wensen? Nee hoor, als je daadwerkelijk studeert en je bent minimaal 21 jaar, dan zien wij al aanleiding om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

 

Wij bieden een niet alledaagse studenten bijbaan aan; gezellig op stap gaan met onze klanten. Dit zijn veelal zakenmannen die het prettig vinden om geflankeerd te worden door een leuke en spontane studente. Daarbij kan je onze klanten vergezellen naar een tal van evenementen. Dat kan een theatervoorstelling zijn, het bijwonen van een congres, een zakenreis of een gezellige en smaakvolle dinnerdate. Wij werken daarbij altijd volgens de gemaakte afspraken. Deze afspraken maken wij met de studenten alsmede met onze klanten. Je bent natuurlijk geheel vrij in je keuze van je diensten die je wilt aanbieden. Wij verplichten je tot niets en alles gaat in goed overleg met elkaar. Alle gemaakte afspraken leggen wij schriftelijk vast, zodat jij en wij weten waar je wensen en vooral je grenzen liggen. Wij houden van duidelijke afspraken.

 

Wij belonen je voor je inspanningen bijzonder goed. Het uurloon ligt erg hoog. Hoe hoog dat is, vertellen wij je graag tijdens een persoonlijk gesprek.

 

Wij kunnen in deze oproep veel over onszelf en over onze werkwijze vertellen, maar bezoek eerst maar eens onze website. Dan krijg je meteen een indruk hoe wij ons presenteren. Hopelijk is die indruk goed…

 

Bij belangstelling zien wij graag je reactie tegemoet. Heb je vragen en/of opmerkingen; mail ons gerust, ook dat kan via onze website.

 

Vriendelijke groet, StudentenContact uit Utrecht

Reageer nu!

Contact-informatie

StudentenContact ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Utrecht
(Utrecht, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)