Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Nieuwe kans in het leven gezocht

Prijs: Nader overeen te komen

565 keer bekeken • Status: Actief

  • Uren per week:
  • Variabele uren
  • Werkniveau:
  • MBO
  • Werkervaring:
  • Starter
  • Dienstverband:
  • Overige vormen

Deze middelbare man van 57 jaar is met spoed op zoek naar een nieuwe kans in het leven, om daarmee een positieve draai eraan te kunnen geven, sta altijd voor veel mogelijkheden open, kan lokaal gebeuren zijn, kan ook internationaal gebeuren zijn, sta in dat opzicht altijd wel voor veel mogelijkheden open, zolang het maar eerlijk is en geen onzin dingen zijn, daarnaast is voor mij wel belangrijk dat alles altijd in goed onderling overleg gebeurt, dit ter voorkoming van onnodige misverstanden.

 

Ik heb zonder enige twijfel een behoorlijk brede achtergrond, misschien op het oog altijd met bijbehorende documenten/papieren/certificaten of iets dergelijks, maar wel altijd heel erg goed in het oplossen van problemen en hindernissen, waarbij 'onmogelijk' in mijn woordenboek nooit voor komt, ten hoogste kan het een leuke en interessante uitdaging opleveren, die ik natuurlijk graag aan ga.

 

Voor wat betreft de locatie, daar heb ik natuurlijk altijd wel een open mind voor, ook als dit zou betekenen in een herlocatie, dan zeg ik altijd 'waarom niet?', daarin vind ik 'afstand' nooit een onmogelijke hindernis, daarvoor is altijd wel een passende oplossing voor te vinden, zolang het nooit van 1 kant moet komen.

In dat opzicht denk dan als voorbeeld aan het beheren van een woning, dat kan plaatselijk zijn, maar bijvoorbeeld kan het ook ergens in de wildernis zijn (bij wijze van spreken) als basis ruimte.

Maar kan natuurlijk ook vanuit een dergelijke basis ruimte bijvoorbeeld ook transport werkzaamheden zijn? of beheren van de woonruimte voor u? maar heeft u bijvoorbeeld ergens een hele lastige hindernis? vraag het dan ook gerust, met de juiste samenwerking is ook hierin elke hindernis altijd op te lossen.

 

Wat mij betreft de mogelijkheden zijn onbeperkt, zelf heb ik ook de nodige ideeën voor nieuwe mogelijkheden aan te boren, waarbij ik zeker wel bereid ben om buiten de normale reguliere wegen het doel te bereiken, ook al lijkt het soms totaal onmogelijk en onuitvoerbaar, wat mij betreft is het een kwestie van durven te vragen, en van beide kanten altijd bereid zijn en durven te gokken/ondernemen in het leven.

Ik sta dus zeker wel voor het onmogelijke open, durft u dit ook? ik zou zeggen durf vragen te stellen, dit kan per mail (dus rechtstreeks via deze oproep reageren), op per SMS bericht (dan weet ik waar het over gaat, makkelijker voor het eerste contact, dus niet bellen!!! want daar zal ik als eerste contact niet altijd op reageren (niets persoonlijks, maar te vaak onzin gehad via die manier), en wat mij betreft liever gisteren dan vandaag.

P.S. de foto is een mogelijke optie (een oude vak specialiteit van mijn kant waar we onderling altijd uitgebreider over kunnen praten, ook als u vragen hebt over mijn andere advertentie, die ik hierin mogelijk zou kunnen combineren).

 

Met vriendelijke groet John uit Gouda (op dit moment van plaatsen)

 

P.S. de werkzaamheden die ik tot op heden in mijn leven heb uitgevoerd zijn: tuinwerkzaamheden, productie, klusjesman, transport (rijbewijs B-E-AM-T), maar flexibel genoeg om vrijwel alle mogelijke werkzaamheden te kunnen uitvoeren, en hoewel ik misschien niet altijd alles op voorhand weet, kan ik vrijwel alles snel en gemakkelijk oppakken

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Gouda
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0657555572

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)