Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Fashion Consulenten Werk vanuit huis.

Prijs: € 1.500,-

424 keer bekeken • Status: Actief

  • Uren per week:
  • Tot en met 24 uur

 Gezocht: Fashion Consulenten Werk vanuit huis.

Wij zijn op zoek naar consulenten die ervaring hebben met mode en vooral strandmode of er graag over praten en of daar graag mee willen werken.

Wij bieden strandmode van hoge kwaliteit voor een zeer lage prijs. Onze verkoopstrategie werkt! En onze kwaliteit producten spreken voor zichzelf. Via onze adviseurs worden klanten doorverwezen naar onze webshop. Klanten krijgen goed advies en aanbevelingen waar ze mooie strandmode van de hoogste kwaliteit tegen gunstige prijzen kunnen vinden. Door klanten persoonlijk te raadplegen, krijgt de klant meer service en een betere koopervaring. Zo bouwen we een goede relatie op met onze klanten.

Werkzaamheden Fashion Consulenten:

Als fashion consulent vertel je over de strandmode die wij aanbieden en geef je een persoonlijk advies op basis van je eigen ervaring. Het is niet nodig om een modeadvies te geven, tenzij er om gevraagd wordt, maar eerder een aanbeveling en een verwijzing naar de winkel. Deel uw persoonlijke ervaring met onze producten, diensten, service en onze winkel in je eigen kringen en via Social media. Om iets te kunnen aanbevelen, moet je onze kwaliteit en prijs kennen. Klanten willen weten of de levering vlot verloopt en de producten van goede kwaliteit zijn. Wij willen niet dat jij als consulent iets moet bedenken of dat jij niet weet waar je het over hebt. Daarom vinden wij dat een goede consulent achter een goed product moet staan. Wanneer je zelf hebt ervaren hoe snel en goed we leveren voor deze gunstige prijzen, dan praat je er automatisch over in je kringen. Maar nu ga je er veel geld mee verdienen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid door extra verdiensten te genereren als u een andere consulent aanbrengt, Je verdient je nog eens 10% op alles wat de door jou aangebrachte consulent verdient! Sommige van onze consulenten hebben hiermee in slechts enkele weken een flink vast inkomen opgebouwd.

Eisen:

Gemotiveerd

Serieuze werkhouding

Enige inzicht in mode/strandmode (Niet verplicht)

Doorzetter

Enige ervaring met netwerken en sales (niet verplicht is handig)

 

Denk jij dat je geschikt bent voor deze functie ga dan naar www.wonderfulmoda.com/nl en kijk bij onze vacature wordt onze consulent.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Wonderfulmoda.com ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

London
(Verenigd Koninkrijk)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)