Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

banen

THUISWERK voor enthousiaste ondernemers!!

Prijs: Niet van toepassing

87 keer bekeken • Status: Actief

  • Werkniveau:
  • Overige niveaus
  • Dienstverband:
  • Freelance of Uitzendbasis
  • Uren per week:
  • Variabele uren
  • Werkervaring:
  • Starter

Ik weet dat er veel mensen zijn die er (stiekem) van dromen om voor zichzelf te beginnen. En ik weet ook dat er nog veel minder zijn die daadwerkelijk de stap zetten én dus van dromen naar doen gaan. Want je hebt je droom nog niet uitgesproken of ze zijn alweer daar. De beren op je weg. Met als gevolg twijfel en onzekerheid. Het geloof in jezelf en in je droom neemt af, voor je goed en wel begonnen bent. En dus blijf je in je baan zitten terwijl je er niet gelukkig bent. En laat je je zonder voldoening weer leiden door de waan van de dag.
Misschien volgend jaar. Als….dan….

Ik heb het ook heel lang niet gedaan. Doen wat ik wil. Ook ik liet me leiden in plaats van zelf mijn stuur in handen te nemen. Totdat ik inzag wat ik deed. Ik deed het zelf. Ik maakte mezelf klein.
Vanaf dat moment pakte ik de regie terug, liet me coachen en zette stappen. Stappen voorbij mijn veilige comfortzone. En bij iedere stap die ik zette op mijn eigen pad, voelde ik het stromen en groeide mijn zelfvertrouwen.
Dat gun ik jou ook.

Stel je voor dat jij wél van dromen naar doen gaat. En je niet langer laat tegenhouden door de mitsen en maren in je hoofd. Waar sta je dan straks ten opzichte van nu?
Eén ding weet ik zeker. Er is altijd wel een reden te verzinnen om het NIET te doen. Maar. Wat is jouw reden om het wél te doen?

Wil jij niet langer twijfelen aan jezelf én vandaag nog starten met het zetten van de eerste stap?

Wil je ook zelf volledig onafhankelijk zijn en een mooie bijverdienste hebben? Je kan altijd doorgroeien en zo een hoofdverdienste of meer verdienen. Omdat wij een bedrijf zijn in volle groei is alles mogelijk. Je hebt enkel lef nodig om eraan te beginnen en passie en vastberadenheid om vol te houden. Een eigen onderneming starten zonder risico waarbij je kan groeien en jezelf ontplooien.

Wil je werken in een bedrijf dat mensen echt kan helpen op vlak van gezondheid, schoonheid en sport? Onze producten zijn te gebruiken door iedereen: kinderen, ouderen, sporters, mama's, papa's, .... . Daarbij help je hen ook echt om een betere kwaliteit te hebben van het leven.

Je bent je eigen baas en bepaalt zelf je uren. Je kan een 13de en 14de maand opbouwen, je pensioen verzekeren en alles is overerfbaar. Neen, dit is niet te mooi om waar te zijn. Je moet er hard voor werken. Maar alles is mogelijk als je ondernemend bent, passioneel bereid bent anderen te helpen en de wil hebt om te slagen.

Meer informatie: surf naar www.christinebourdeaudhui.be en vul zeker het webformulier in. Wij contacteren je zo vlug mogelijk.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Gent
(Oost-Vlaanderen, BelgiŽ)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)