Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

banen

Ben je ondernemend en wil je met hard werken veel verdienen?

Prijs: Nader overeen te komen

2.359 keer bekeken • Status: Actief

Voor ondernemende mensen hebben we een zeer bijzondere mogelijkheid om in je eigen woonplaats je eigen bedrijf te starten waarmee je op de burgemeester na de belangrijkste persoon binnen de gemeenschap kunt worden.

 

Je moet wel het juiste ''ondernemersbloed'' in je hebben en je snapt dat het starten en opbouwen van een eigen bedrijf niet vanzelf gaat.

Echter zijn de mogelijkheden ongekend en datzelfde is uiteraard ook het geval met de verdienmogelijkheden.

Je werkt vanuit je woning dus je hoeft niet  te investeren in dure bedrijfsruimte en het is een pre als je redelijk met een computer (en met mensen) overweg kunt.

 

Ben jij ondernemend? Wil je een zeer goede toekomst (financieel althans) opbouwen? Stuur ons dan eens een mail waar je wat meer over jezelf verteld.

 

Mailtjes met alleen de tekst ''ik wil meer weten'' of ''meer info svp'' worden niet beantwoord. Wij zoeken mensen die iets meer (tekst) in huis hebben.

 

Uiteraard hebben we ook een telefoonnummer. Echter willen we een eerste schifting maken aan de hand van email. We beantwoorden dus pas telefonische vragen nadat wij u hebben bericht aan de hand van uw email. Denken wij dat u mogelijk een geschikte kandidaat bent dan mailen wij u uiteraard ook de uitgebreide informatie.

 

We zoeken per gemeente slechts 1 ondernemend persoon die deze hele gemeente als (beschermd) werkgebied heeft.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Aalst
(Gelderland, Nederland)
Tel: 020-8208245

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)