Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

banen

Are you passionate boy sales?

Prijs: € 6.000,-

513 keer bekeken • Status: Actief

  • Uren per week:
  • Variabele uren
  • Dienstverband:
  • Freelance of Uitzendbasis

Ben jij het sales talent waarnaar wij op zoek zijn? Heb jij het in je om op een leuke manier aan sales te doen? Wil jij goed geld verdienen? 

 

Caskwality is op zoek naar een nieuwe Sales Design Interior-Exterior! Klaar voor een nieuwe uitdaging in je leven? Lees dan zeker verder!

 

Bepaal jij ook liever zelf je agenda? Loon naar werk, is dat voor jou de normaalste zaak ter wereld? We verwachten geen investeringen van jou! Maar bieden je wel alle voordelen van zelfstandig zijn!

 

Wie zoeken wij?

 

Als Sales Design Interior-Exterior adviseer je onze klanten zodat ze hun droominterieur kunnen bekomen. Je krijgt energie van helpen en begeleiden van hen en zorgt dan ook voor een correcte en optimale opvolging.

Een sterke commerciële feeling is een evidentie maar je legt voor jezelf de lat hoog en gaat voor maximaal resultaat! Verder ben je ook leergierig en ambitieus om te verkopen, je krijgt hiervan een kick… Je wil en zal slagen en toont doorzettingsvermogen!

 

Wat krijg je voor dit alles van ons in de plaats?

 

Je start met een professionele opleiding en verder begeleiding. Je kan werken met topkwaliteitsproducten in een ingerichte showroom die volledig tot jouw beschikking staat! Verder zijn er talloze doorgroeimogelijkheden…

Krijg je al zin van het lezen van deze vacature? Sta je al te springen om bij ons aan de slag te kunnen? Wacht niet langer en grijp je kans nu!

 

www.caskwality.be

info@caskwality.be

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

dendermonde
(Oost-Vlaanderen, BelgiŰ)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)